Vi löser era problem. Ring så spolar vi!

Allt inom avloppsfilmning och slamsugning i Östersund & Åre

Vi vänder oss till privatpersoner, företag, kommuner och fastighetsbolag i hela Jämtland och Härjedalen. Våra servicefordon är välutrustade med den senaste tekniken och vi arbetar med pålitlig teknik. Vi arbetar långsiktigt och erbjuder hög service till dig som kund. Vi försöker alltid komma samma dag! Ring oss för konsultation eller besök i er fastighet!

Våra tjänster

  • Avloppsrensning – Vi använder modern utrustning och har en stor maskinpark för att på ett smidigt sätt hjälpa dig rensa avloppet på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.
  • Högtrycksspolning – Vi har moderna spolbilar som snabbt och effektivt kan hjälper er med rörspolning eller cisternrengöring. Hetvatten med högt tryck är inte bara miljövänligt utan också en utmärkt metod för att lösa eventuella avlagringar eller avloppsstopp.
  • Rensning av dräneringsrör och infiltrationer – Vi kontrollerar att dräneringen till fastigheten fungerar som den ska och arbetar förebyggande så att du ska känna dig säker.
  • Upptining av vatten och avloppsledningar – Ibland kan det uppstå isproppar som orsakar stopp i rörsystemen. Vi hjälper dig, snabbt och effektivt!
  • Kamera-inspektion – Upplever du återkommande problem och har stopp i avlopp kan du vara i behov av en filminspektion för att upptäcka vad det beror på.
  • Uthyrning av toaletter – Vi tillhandahåller toaletter för dig med offentlig verksamhet eller privatperson. Vi tömmer även latriner och pissoarer.
  • Fettavskiljare – Kontakta oss för hjälp med tömning av fettavskiljare. Vi skriver gärna ett serviceavtal och sköter därefter din anläggning.
  • Oljeavskiljare – Vi kommer ut och tömmer din oljeskiljare och tar hand om avfallet på ett säkert och miljöriktigt sätt. Vi tömmer även tvättrännor och sandfång. Vi erbjuder serviceavtal för din anläggning.
  • Slamsugning – Våra slamsugare och kombibilar utför slamsugning av det mesta. Vi spolar rör, tömmer tankar, brunnar och pumpgropar från vatten, olja eller fett. Vi har stora bilar som klarar av stora volymer.

Stopp i avloppet? Vi har jour dygnet runt!

 Ring 063-10 90 00

Kontakta Avloppsservice AB

Har du akuta problem ber vi dig att ringa oss! Meddelandet har gått iväg när tack meddelandet visas.